fakkel

fakkeltjes.be

Op vakantie met Mientje de mier (verschijnt 11 februari 2019)

In februari 2019 brengen wij een vervolg uit op Mientje de mier op wereldreis. Het nieuwe boek heeft als titel Op vakantie met Mientje de mier.

In dit avontuur gaat Mientje samen met Sientje en de Koningin opnieuw op wereldreis. Ze ontmoet er mieren die op haar lijken, maar soms toch ook een beetje anders zijn. De mieren houden halt in Thailand, Nederland, Peru, Zwitserland, Canada, Turkije, Griekenland, Congo en Rusland.

Doorheen de verhalen ontdekken kinderen de diversiteit in de wereld. Ze leren daarbij ook nadenken over wie ze zelf zijn.

De auteurs Mira Roos en Bert Goossens schrijven al jaren voor de Fakkeltjes. Sarah Rathé verzorgt de prachtige illustraties.

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Een ideaal cadeau voor zij die hun lentefeest vieren!

Bestel het boek

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij passen daarom nauwgezet de Algemene Verordening Gegevensverwerking (EU) 2016/679 (afgekort AVG) toe. Deze wetgeving heeft tot doel uw persoonlijke gegevens te beschermen, en meer bepaald alle informatie die toelaat u te identificeren (naam, voornaam, adres, …).

De gegevens die u ons heden verstrekt worden uitsluitend verwerkt voor dit doel door hiervoor bevoegd personeel, tevens gehouden tot het beroepsgeheim. Deze gegevens worden niet uitgeleend, niet verhuurd en niet verstrekt aan derden. U kan steeds op eenvoudig verzoek aan fakkeltjesvzw@demens.nu. deze gegevens opvragen, wijzigen of laten wissen.

Wij kaderen dit alles binnen ons privacybeleid.

Uitgegeven door Fakkeltjes vzw © 2019
5 euro / exemplaar, gratis verzending
ISBN: binnenkort
48 pagina's
238 gr.
A4 formaat
softcover