fakkel

fakkeltjes.be

Bestellen

Een abonnement voor leerlingen NCZ bedraagt 8 euro. Voor leerlingen van het eerste leerjaar en het buitengewoon onderwijs is een abonnement gratis (met dank aan de Instellingen voor Morele Dienstverlening).
Voor andere particulieren en organisaties (zoals bibliotheken) bedraagt een abonnement 10 euro.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij passen daarom nauwgezet de Algemene Verordening Gegevensverwerking (EU) 2016/679 (afgekort AVG) toe. Deze wetgeving heeft tot doel uw persoonlijke gegevens te beschermen, en meer bepaald alle informatie die toelaat u te identificeren (naam, voornaam, adres, …).

De gegevens die u ons heden verstrekt worden uitsluitend verwerkt voor dit doel door hiervoor bevoegd personeel, tevens gehouden tot het beroepsgeheim. Deze gegevens worden niet uitgeleend, niet verhuurd en niet verstrekt aan derden. U kan steeds op eenvoudig verzoek aan fakkeltjesvzw@demens.nu. deze gegevens opvragen, wijzigen of laten wissen.

Wij kaderen dit alles binnen ons privacybeleid.

Boek Op vakantie met Mientje de mier

Meer info en bestellen.

Hoe werkt het?

Bestel abonnementen

De prijs van een abonnement voor leerlingen NCZ bedraagt 8 euro. Voor leerlingen van het eerste leerjaar en het buitengewoon onderwijs is een abonnement gratis (met dank aan de Instellingen voor Morele Dienstverlening).
Voor andere particulieren en organisaties (zoals bibliotheken) bedraagt een abonnement 10 euro.

  1. Vermeld duidelijk of u nog eerdere nummers (nummers 1) moet ontvangen.
  2. Een factuur wordt opgemaakt en binnen de twee weken naar het facturatieadres verstuurd. Ons rekeningnummer is: Nagelmackers BE71 132-5244139-69.
  3. Late beslissers? Geen probleem. Via het bestelformulier kan u ook één of meerdere bijbestelling(en) plaatsen. U krijgt een aparte factuur opgestuurd bij elke extra bestelling.
  4. Levertijden van de magazines worden meegegeven via de nieuwsbrief en de website.
  5. Als er een probleem is met uw bestelling: we zijn te bereiken via fakkeltjesvzw@demens.nu en op het nummer 02 735 81 92 (ma-vrij, 9u-16u).